Gögüs tavuk kızartma yaparken en çok zorlandığım nokta marine etme aşaması oldu. Tavukları marine etmeden kızırtmayı denedim ama lezzet açısından pek tatmin edici olmadı. Sizce hangi marinasyon tariflerini denemek daha iyi sonuç verir? Ayrıca paneleme işlemi sırasında unun tavuklara düzgün yapışması için oda sıcaklığında malzemeleri kullanmak gerektiğini belirtmişsiniz. Bu noktayı atlamak lezzeti nasıl etkiler? Kızartma sürecinde yağı fazla doldurmamak gerektiğini de okudum. Bu durumda yağın sıcaklığını nasıl kontrol edebilirim? Teşekkürler!
Gögüs tavuk kızartma yaparken en çok zorlandığım nokta marine etme aşaması oldu. Tavukları marine etmeden kızırtmayı denedim ama lezzet açısından pek tatmin edici olmadı. Sizce hangi marinasyon tariflerini denemek daha iyi sonuç verir? Ayrıca paneleme işlemi sırasında unun tavuklara düzgün yapışması için oda sıcaklığında malzemeleri kullanmak gerektiğini belirtmişsiniz. Bu noktayı atlamak lezzeti nasıl etkiler? Kızartma sürecinde yağı fazla doldurmamak gerektiğini de okudum. Bu durumda yağın sıcaklığını nasıl kontrol edebilirim? Teşekkürler!
Cevap yaz