Bu tavuk göğsü ile pilav tarifi gerçekten çok iştah açıcı görünüyor. Tavuk göğsünün haşlanması ya da ızgara yapılması seçenekleriyle lezzetini artırmak harika bir fikir. Pirinci 30 dakika ıslatmak, pilavın daha iyi pişmesini sağlıyor mu? Ayrıca, tavuk suyu kullanmanın pilava kattığı lezzeti çok merak ediyorum. Servis önerileri arasında yoğurt veya salata ile sunmak da güzel bir dokunuş. Peki, bu tarifi denedikten sonra ne kadar sürede demlenmesini bekliyorsunuz?
Bu tavuk göğsü ile pilav tarifi gerçekten çok iştah açıcı görünüyor. Tavuk göğsünün haşlanması ya da ızgara yapılması seçenekleriyle lezzetini artırmak harika bir fikir. Pirinci 30 dakika ıslatmak, pilavın daha iyi pişmesini sağlıyor mu? Ayrıca, tavuk suyu kullanmanın pilava kattığı lezzeti çok merak ediyorum. Servis önerileri arasında yoğurt veya salata ile sunmak da güzel bir dokunuş. Peki, bu tarifi denedikten sonra ne kadar sürede demlenmesini bekliyorsunuz?
Cevap yaz